Välkommen

Välkommen till En liten trios hem på internet!
Vi är en jazztrio och dessa sidor ska förhoppningsvis hjälpa dig att få veta mer om oss och vår musik! Dessutom finns möjlighet att köpa saker i vår webshop och kontakta oss för spelningar.


Nyheter

Inlagt december 2010
Cancerfondens insamling till Fannys Hed Jonssons minne.
Se Youtube.


Inlagt 18 oktober 2009Vår nya skiva är färdig! Fanny Hed Jonsson sjunger tillsammans med En liten trio med vänner och skivan heter Dröm en liten dröm om mig. Köp den i vår webshop! Produktionen är ett samarbete med butiken Räddningsplankan.
Klicka på fliken "bilder" för att se hur inspelningen gick till!
Kolla även in låten Sh boom på Youtube!.


Inlagt 22 decemberNu har Huddinge församlings reklamskiva blivit färdig! Skivan heter Glimtar och vi spelar på spår 2.
Klicka här här för att komma till församlingens hemsida med mer information om skivan.
Klicka på fliken "bilder" för att se hur inspelningen gick till!


Inlagt 9 juliNu är vår nya skiva färdig! Detta har varit vårt Sommarprojekt i år. Lyssna på skivan genom att klicka på fliken Diskografi och sedan välj låt.


Inlagt 25 majDen 3e juni spelar vi i Gamla Stan på Köpmangatans dagar. Till vår hjälp kommer vi att ha
Fanny Hed-Jonsson och Andreas Olsson.

Inlagt 19 maj

Dagens spelning på Street var en stor succé (bilder finns på bildsidan). Nästa gång man kan se och höra oss blir på Köpmangatans dag i Gamla stan, den 3e juni!


Inlagt 17 maj

Kolla in vår nya blogg!
blogg.enlitentrio.se


Inlagt 8 maj

Det har varit en ganska intensiv vår, och mer ska det bli! Närmast på tur ska vi spela på marknaden Street vid Hornstull den 19 maj. Sedan, den 3 juni, ska vi spela i Gamla stan på Köpmangatans dag. Till sommaren har vi två sommarkonserter inbokade: den 1 juli i Låssa kyrka, och den 19 augusti i Huddinge kyrka. Väl mött!
Spelning street, 19 maj


Inlagt 25 juni

Det har nu gått en vecka sedan vi blev färdiga med den intensiva inspelningen av vår nya skiva. Allt har gått bra och nu återstår bara mixningen. Som vi tidigare skrivit så medverkar ett flertal gäster och musiken på skivan är julmusik. På vår bildsida kan man nu gå in och titta på lite bilder från inspelningen!


Inlagt 7 juni

Med anledning av fotbolls-vm under juni och juli så var det omöjligt att ordna spelning på någon krog. Musiken har tydligen ingen chans mot fotbollen... Vi har bokat in ett antal blåsare att medverka på den nya skivan, och det ser mycket spännande ut!


Inlagt 19 maj

Efter en lång period med strulig dator kan vi äntligen uppdatera hemsidan igen! Under de två månader som gått sen senast har vi haft ett antal trevliga spelningar. Bland dessa kan nämnas ett par 50-årsfester, en 80-årsfest samt en spelning i gamla stan. Det som väntar närmast är inspelningen av en ny skiva under juni månad! För närvarande har vi ingen allmän spelning inbokad, men det är inte omöjligt att det blir något under inspelningsperioden i juni.


Inlagt 14 mars

Nu, när man äntligen börjat se slutet på denna ovanligt långa och kalla vinter, kan vi även glädjas åt ett flertal spännande och roliga spelningar. Det är för tillfället väldigt många fester, framför allt 50 årsfester som står på programmet. Det är med andra ord den omtalade generationen som är födda 1956 som fyller jämnt. Det går även en del envisa rykten på stan att en ny skiva är på planeringsstadiet. Denna gång en julskiva. Vi återkommer framöver med mer info om detta, men håll med om att det låter intressant!


Inlagt 3 januari

Nu har vi julkonserten bakom oss och ett nytt år framför oss. Vi har redan ett flertal spelningar inbokade till våren och hoppas att det blir fler! På vår bildsida kan man nu se bilder både från höstens spelning på Stuvstakällan samt från julkonserten.


Inlagt 5 november

Missa inte
Årets julkonsert
Måndag 19 december kl 19:00
En liten trio med gäster
Raymond Björling
Vokalist och värd Andreas Olsson
Kaffe och glögg
entré 100:-
Klockargårdens stora sal

Huddinge kyrka


Inlagt 17 oktober

Missa inte vår spelning på Stuvstakällan nu på fredag 21 oktober! Trion och Andreas olsson kommer den här gången få besök av Lisa på sång och Nils på trombone. Välkomna!


Inlagt 29 september

Efter en lång och skön sommar, med ett antal spelningar, har verkligheten nu kommit ikapp oss. Till hösten har vi redan två större spelningar inbokade. Dels på Stuvstakällan den 21 oktober samt en julkonsert den 19 december. På julkonserten har vi Raymond Björling som gästartist och Andreas Olsson som värd.


Inlagt 10 augusti

Nu är äntligen sommarens skivprojekt klart! Skivan, som heter "Sommarprojekt 2005", har spelats in under sommaren och innehåller en hel del spännande material. Medverkar gör förutom trion Andreas Olsson, Jakob Asp och Kristin Olsson. Skivan kostar 50 kronor och finns till försäljning i vår webshop eller på spelningar.


Inlagt 11 juni

Nu finns bilder från spelningen på Dogplanet upplagda på www.mingel.se. För att se deras reportage så är det bara att besöka vår bildsida. Tyvärr fanns vi inte med på bild den här gången heller, men vi spelade precis där bilderna är tagna. Ikväll ska vi iväg till Sigtuna för att spela på en 50-årsfest.


Inlagt 4 juni

I tidningen Metro kunde man den 3 juni läsa ett helsidesreportage om invigningen som vi spelade på i veckan. Tyvärr var det ingen bild på oss, men vi satt och spelade precis där alla bilder togs... På vår bildsida finns hela reportaget publicerat


Inlagt 2 juni

Igår hade vi en spelning på Östermalm vid invigningen av ett företag. På plats var såväl Svensk Damtidning, Hänt Extra som Metro, så det blir spännande att se om vi kommer med i någon av de tidningarna. På bildsidan finns nya bilder upplagda.


Inlagt 26 maj

Missa inte att läsa om oss i senaste numret av Kyrkposten. Om du inte skulle få hem den i brevlådan så har vi publicerat den på vår bildsida!


Inlagt 22 maj:

Bilder finns nu upplagda från vår spelning igår kväll på restaurang Gallematias på Södermalm.


Inlagt 20 maj:

Ändrat datum för spelningen på Sillvik i Norsborg! Nytt datum blir istället den 3 juli och tiden är 16:00. Sillvik är ett ställe som drivs av Kulturella Ungdomsrörelsen och alla är varmt välkomna!


Inlagt 14 maj:

Efter gårdagens spelning så har vi nu två spelningar framför oss i kalendariet. Den ena av dem är på en privat fest, men den andra kan alla komma och lyssna på oss på Sillvik den 6 juni. Välkomna!


Inlagt 1 maj:

Igår hade vi en lyckad privat spelning och närmast på planeringen är ytterligare en privat fest den 13 maj. Till sommaren har vi fortfarande inte några spelningar inbokade, men den 6 juni har vi eventuellt en spelning på gång - mer info kommer!


Inlagt 25 april:

Närmast på planeringen är nu två spelningar på privata fester. Först nu på lördag 30 april och sedan den 13 maj. Inför sommaren har vi inte så många spelningar inbokade men hoppas naturligtvis på att bli engagerade!


Inlagt 11 mars:

Nu har vi dessvärre ganska få spelningar framför oss. Den närmaste är tillsammans med kören Gaudia! den 17:e april. Naturligtvis går det bra att höra av sig närsomhelst för att boka spelningar till exempelvis fester eller på krog.


Inlagt 15 februari:

Närmast på planeringen: Spelning under teaterföreställning på Sigtuna folkhögskola


Inlagt 8 februari:

Närmast på planeringen är nu en spelning tillsammans med kören Vox Angelica på "Alla hjärtans café" den 14:e februari i Klockargårdens stora sal kl 19 och en spelning i samband med en teaterföreställning på Sigtuna folkhögskola 21 februari


Inlagt 12 januari:

Nu är julen sedan länge passerad och det är dags för ett nytt år med nya tag och nya spelningar. Närmast på vår planering ligger en spelning på en studentpub i Sigtuna den 7 februari.

Passa på att titta på alla bilder som nu har kommit upp på hemsidan under rubriken "bilder"!
Sigtuna 7 februari


Inlagt 20 november:

Vi kan glädja alla med nyheten att en julkonsert i Klockargården, Huddinge Kyrka, den 21 december kl. 19:30 är planerad. Vi kommer att ha med oss Andreas Olsson på sång och julfika kommer finnas till billig peng!
Välkommen!


Inlagt 27 september:

Spelning på Stuvstakällan de 9-10 oktober!
Lördag 9 okt. kl 20-23
Söndag 10 okt. kl 17-20
Missa oss inte!


Detta är vår nya hemsida!
Den kommer att utökas och uppdateras vartefter, så vi rekommenderar att lägga upp den som startsida.

Ni får inte missa att läsa vår intervju i tidningen Inuti som ges ut tillsammans med Mitt i Huddinge.
Läs även om våra kommande spelningar i höst i vårt kalendarium!

Är du intresserad av att boka en spelning? - klicka på 'boka oss'!